Utóhangok: FAK - TIAC VSE

2018. október. 20., 21:43   |    

Utóhangok: FAK - TIAC VSE

CSAK KÜZDELEM VOLT, JÁTÉK NEM SOK

FAK - TIAC 2-0 (2-0)
Balatonfűzfő, 150 néző.
Vezette: Pap Ervin.
Gólszerző: Auerbach 2.

Ebben a bajnokságban a fűzfőiek még nem nyertek hazai pályán, ezért szinte kötelező volt a fiatalokra épülő, újonc Tapolca legyőzése. A Humli-Auerbach duó két baloldali támadás végén már az első félidőben elrendezte a három pont sorsát. A vendégek két gólos hátrányuk után hajtottak, küzdöttek, mezőnyfölényben futballoztak a megyei első osztályú mérkőzésen, de a támadásaikban nem volt átütő erő, így szimpatikus vesztesek lettek. A tópartiak ezzel a sikerükkel pontszámban beérték a három hellyel előttük álló TIAC-ot.


Így látták a szakvezetők:

Horváth Ferenc, a FAK vezetőedzője:

Nekünk egyetlen célunk volt, hogy nyerjünk ezen az összecsapáson. Teljesen mindegy, hogy hogyan, de legyen meg a három pont. Egy nagyon sokra hivatott, fiatal ellenféllel szemben sikerült ezt megvalósítanunk. Abban bízunk, hogy ezzel a sikerrel áttörik az a bizonyos gát és elindulunk felfelé a tabellán.

 



Dobján Krisztián, a TIAC vezetőedzője:

Ahogy arra számítottunk, nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Két védelmi megingásunkat a fűzfőiek megbüntették. Hiába játszottunk szinte végig mezőnyfölényben, nem tudtunk gólhelyzeteket kialakítaniuk, így a hazaiak megérdemelten győztek.

 


A bajnokság 12. fordulójából jövő héten szombaton a VLS Veszprém - Balatonfüred őszi elsőséget is eldönthető derbit láthatják a szurkolók az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának Youtube csatornáján.


További hírek

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Szponzorok