Utóhangok: FC Zirc - Herend

2018. szeptember. 03., 18:16   |    

Utóhangok: FC Zirc - Herend

A vihar esélyt adott a hazaiaknak

Zirc - Herend a második félidő 4. percében 0-2-nél a vihar miatt félbe szakadt.
Zirc, 100 néző. Vezette: Hegedűs. Gólszerző: Meleg a 26., Sóskuthy Zalán a 31. percben.

A két nulla pontos csapat mérkőzésén az első herendi gólig egyenrangú partner volt a fiatal zirci együttes. De egyre több bravúrra volt szüksége a hazaiak kapusának, Jelencsics Józsefnek, hogy megóvja kapuját az újabb vendég találatoktól. Giron két szabadrúgását is elképesztő vetődéssel hárította. A szünetben éjszakai sötétség, villámlás volt a pályán, ezért késéssel indult a második félidő, amelyben cseréikkel feljavult a zirciek támadó játéka. Ekkor azonban özönvíz zúdult a játéktérre és a villámlás is újra kezdődött, ezért Hegedűs játékvezető az öltözőbe küldte a csapatokat, majd negyed órányi várakozás után lefújta a mérkőzést.


Kottyán Bálint játékos-edző:

Az első félidőben katasztrófálisan futballoztunk. Alig birtokoltuk a labdát, bosszantó hibákat vétettünk, amit ellenfelünk kihasznált. Jobban kezdtük a folyatást, de a vihar közbe szólt. Kaptunk egy esélyt arra, hogy ha újra játszás lesz, kijavíthatjuk a hibáinkat.

 

 

 


Marosi István, a Herend játékos-edzője:

A mérkőzésről nincs mit mondanom, hiszen félbe szakadt. Ezt hívják balszerencsének, hiszen három vereség után magabiztosan vezettünk idegenben...


További hírek

Bajnokság
Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

2024-03-27 11:30:55

Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

Bővült a Veszprém vármegyei játékvezetők száma, hiszen 2024.03.23-án 9 fő tett sikeres alapfokú labdarúgó játékvezetői vizsgát Veszprémben. A 40 órás tanfolyam januárban kezdődött és heti 1 alkalommal tartottak foglalkozást a képzők.

Bajnokság
Szoros mérkőzések hétvégéje

2024-03-26 08:11:57

Szoros mérkőzések hétvégéje

A Corecomm SI Veszprém Vármegyei másodosztályú mérkőzéseken szoros eredmények születtek, könnyed győzelmet csak az Ugod játszott , aki ötöt gurított Taliándörögdnek.

Bajnokság
Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

2024-03-25 11:04:07

Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

Gyakorlati foglalkozáson vettek részt a játékvezetői tanfolyam hallgatói. A VFC USE műfüves pályáján az utánpótlás egyesület felső korosztályai segítették a leendő sípmesterek munkáját.

Bajnokság
Potyogtak a gólok az élvonalban

2024-03-25 10:12:38

Potyogtak a gólok az élvonalban

A Vehir.hu Veszprém Vármegyei I. osztályú bajnokság 20. fordulójában az élen álló Úrkút öt gólt lőtt a Devecsernek, Balatonalmádi a zord időjárás ellenére három gólt gurított hazai pályán a Magyarpolánynak. A Fűzfő és Perutz is hozta a mérkőzését az utóbbinak volt nehezebb dolga.

Szponzorok