Utóhangok: Gyulafirátót - FAK

2019. április. 30., 17:02   |    

Utóhangok: Gyulafirátót - FAK

BOMBAGÓLOKBAN ÉS
FORDULATOKBAN GAZDAGON
- A mentőt is hívni kellett a szünetben-

Rátót -Fűzfő 3-3 (2-0)
Gyulafirátót, 200 néző.
Vezette: Varga Péter.
Gólszerző: Ring, Tímár, Kövesi illetve Kovács, Szeleczky , Szabó Patrik.

Nagyon változatos, izgalmas fordulatokban gazdag összecsapást játszott a két csapat a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának 24. fordulójában. És olyan bombagólokat is láthattak a szurkolók, ami után még a La Ligában is csettintettek volna. Ring a rövid felsőbe zúdította a labdát. Tímár jó huszonötről a hosszú felsőbe, szabadrúgásból. Fordulás után Kovács Kálmán futtából kapufás találattal szépített, majd Szeleczky közelről egyenlített. Aztán Szabó Patrik kihagyta a büntetőt, de a Varga kapusról kipattanót belőtte és ezzel fordított a FAK, amely előbb elvesztette sérülés miatt Auerbachot, a szünetben Laki Bálint kapust, aki rosszul lett és a mentő vitte kórházba. Helyére László Gábor csatár állt a háló elé és két bravúrral góltól mentette meg a csapatát. És még Szalait is cserélni kellett az ezer sebből vérző fűzfőieknek. A hazaiak a 87. percben mentettek egy pontot Kövesi góljával.

Polonkai Csaba a Gyulafirátót vezetőedzője:

Az első félidőben jól játszottunk, két gólos előnyünk volt. Fordulás után elfáradtunk, ezért megérdemelten fordítottak a fűzfőiek, de végül mégis sikerült pontot menteni. Ikszes meccs volt.




Horváth Ferenc a Fűzfő vezetőedzője:

A szünetig adtunk két gól előnyt a hazaiaknak, ráadásul folyamatosan cserélném is kellett sérülések miatt. Azt kértem a szünetben, hogy szerezzük vissza és nyerjük meg a mérkőzést. Majdnem sikerült. A hajrában elméláztunk hátul, de ez az egy pont a végelszámolásnál még nagyon jó lesz.


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok