Utóhangok: Herend - FC Zirc

2019. március. 26., 09:41   |    

Utóhangok: Herend - FC Zirc

MAJDNEM MEGLEPETÉS A KIESÉSI RANGADÓN

Herend-Zirc 2-1 (0-1)
Herend, 50 néző.
Vezette: Pap Ervin.
Gólszerző: Teimayer, Sóskuthy Zalán illetve Petróczi.
Kiállítva: Torkos a 91. percben.

A megyei labdarúgó bajnokság kiesési rangadóján a sereghajtó zirciek, ahogy ígérték, alaposan meglepték a tabellán előttük álló herendieket, hiszen a fiatalokkal teletűzdelt vendégek hatvan percig vezettek. Fordulás után cseréikkel alaposan feljavult a hazaiak játéka. Sok helyzetet kidolgoztak, amiket kihagytak. A végén azért felőrölték riválisuk erejét és ha nehezen is, de megszerezték a három pontot.

Marosi István, a Herend vezetőedzője:

Ahogy az várható volt, nyögvenyelős játékkal nyertünk a lelkes, fiatal ellenfelünkkel szemben. A zircieknek különösen az első félidőben játszottak jól,nekik is volt lehetőségük több gól szerzésére. Fordulás után javult a játékunk, többször alakítottunk ki gólhelyzeteket, és végül sikerült megfordítanunk az eredményt.






Nagy Krisztián a Zirc vezetőedzője:

Hatvan percig rendben volt a játékunk, utána elfáradtunk. Az ellenfelünk a helyzetei alapján megérdemelten győzött. Majdnem sikerült meglepetést okoznunk. Összességében javuló játékot nyújtottunk, elégedett vagyok a látottakkal. Kár a kiállításért, teljesen felesleges volt.







A mérkőzés összefoglalóját ezen a linken tekinthetik meg: https://youtu.be/FZhsS7F3uAA 

A listavezető Veszprém 5-1-re legyőzte a Fűzfőt. A rivális Füred 8-0-ra kiütötte a TIAC-ot. Az Ajka Kristály 1-1-et játszott a Tihannyal. A Devecser 1-0-ra legyőzte a Sümeget.


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok