Utóhangok: Herend - Tihany

2019. május. 19., 21:30   |    

Utóhangok: Herend - Tihany

ELMARADT A MEGLEPETÉS 

Herend - Tihany 1-3 (1-2)
Herend, 50 néző.
Vezette: Keszthelyi Tamás
Gólszerző: Giron (11-esből) illetve Dévényi , Molnár Tamás (öngól), Nemes Gergő.

Az volt a herendi haditerv, hogy szervezett védekezéssel és kontra támadásokkal meglepjék az erősebb, képzettebb ellenfelet és valahogy kicsikarják a győzelmet a tihanyiak ellen. Ez az elképzelés 42 percig bevált. De a végső cél elmaradt. Így hiába nyert az Úrkút simán 5-2-re a TIAC otthonában, a Herend a veresége miatt nem tudta két pontra csökkenteni hátrányát a nagy riválissal szemben. Matematikai esély még maradt a kiesés elkerülésére, de realitása nincs már.

Marosi István a Herend játékos-edzője: 

Jól kezdtünk, vezettünk, remekül védekeztünk, de az első félidő végén a két hibánk megpecsételte a sorsunkat. A tihanyiak voltaképpen félgőzzel futballozva nyertek.




Lukács István a Tihany vezetőedzője:


Örülök, hogy a hazaiak vezettek, mert a kényelmesen játszogató csapatunkat felébresztette. Kihasználtuk a herendiek hibáit, de a kidolgozott helyzeteink alapján is úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk. 



A Veszprém 10-0-ra nyert Devecserben, a Füred 6-0-ra a Fűzfő ellen. Két fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is nyílt a verseny a két együttes között az aranyéremért folytatott versenyben.


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok