Utóhangok: Tihanyi FC - Balatonfüredi FC

2018. november. 04., 13:55   |    

Utóhangok: Tihanyi FC - Balatonfüredi FC

A FÜRED NYERTE A BALATONI RANGADÓT

Tihany - Balatonfüred 1-3 (0-0)
Tihany, 300 néző.
Vezette: Gáspár András.
Gólszerző: Benedek (11-esből), illetve Lattenstein, Róth, Henn.

Kiegyenlített első félidő után, amelyben a listavezető füredieknek és a tabella negyedik félszigetieknek is volt gólszerzési lehetősége, de hiba csúszott a kivitelezésbe. Fordulás után a bajnokesélyes fölényben futballozott és érett a fürediek gólja. Mégis még 0-0-nál történt egy olyan eset, amin még sokat vitatkoznak majd a szurkolók. Egy előre ívelt labdánál Horváth aláfeküdt Miklernek, aki nagyot esett, majd felpattanva megütötte ellenfelét. A játékvezető egy-egy sárgával jelezte nem tetszését. A füredi hálóőrnek ezért piros járt volna! A "balhé" után rúgott két gólt a bajnokjelölt, amire a zöld-fehérek azonnal válaszoltak, de Henn találata végleg eldöntötte a megyei első osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés három pontjának sorsát, amelyen a jobb csapat győzött felőrölve ellenfele erejét a forduló rangadóján.

Így látták a szakvezetők:
Lukács István, a Tihany vezetőedzője:

Hiába mondtam el a szünetben nagyon határozottan, hogy mit kérek a játékosoktól, a második félidő húsz percében nem ezt csináltuk, mintha az öltözőben maradtunk volna. Kaptunk gyorsan két gólt, amit én egyáltalán nem az erőnléti hiányosság számlájára írok. Mikler mozdulata mindenhol piros lap, de ha ki is állítják, azzal nem biztos, hogy mi "beljebb" vagyunk. Igaz, ez 0-0-nál történt.
Thomas Sowunmi, a Balatonfüred vezetőedzője:


Ellentétes félidőket játszottunk. Az elsőben pontatlanul és túlságosan kényelmesen futballoztunk. A második játékrészben már abban a ritmusban játszottunk, mint egy hete a Veszprém ellen. Értékes győzelmet arattunk egy jó ellenféllel szemben. Miklert támadta a tihanyi játékos a vitatott esetnél, amire nem jól reagált. Kapusunkkal megbeszéltem, amit kell...Egy hét múlva vasárnap újabb rangadó vár a Balatonfüredre. A formáját visszanyerő, tabella harmadik Úrkútra látogat a listavezető.

A mérkőzés összefoglalóját ide kattintva érhetik el.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok