Utóhangok: Tihanyi FC - Úrkút SK

2019. április. 22., 20:55   |    

Utóhangok: Tihanyi FC - Úrkút SK

MEGÉRDEMELT VENDÉG SIKER A BRONZ RANGADÓN

Tihany - Úrkút 1-3 (1-1)
Tihany, 200 néző.
Vezette: Siket László
Gólszerző: Dévényi illetve Miskei, Szabó, Korpos (11-esből).

A vendégek egy pontos előnnyel érkeztek a bronzérmet nagyban befolyásoló összecsapásra. A hazaiak gyors góllal szereztek vezetést, de az ezt követő helyzeteikből nem tudták előnyüket növelni. Az úrkútiak nagy energiákat mozgattak az egyenlítésért. Miután sikerült, legalább három ziccert elrontottak.
Fordulás után szorongatta ellenfelét a balatoni együttes, de jól védekeztek a látogatók, és a kontráikban mindig benne volt a gólveszély. De ezúttal előbb egy pontrúgás után lecsorgó labdából fordítottak, majd három percen belül egy jogos büntetőből lőtt találattal lezárták az összecsapást. Az Úrkút visszavágott az őszi vereségért. Ezzel négy pontra növelte előnyét riválisával szemben. Rajtuk kívül csak a Balatonfüred és a Veszprém tudott nyerni Tihanyban.
Lukács István, a Tihany vezetőedzője:

A mezőnyben mi voltunk a jobbak, a kapu előtt az Úrkút. Gratulálok a győzelmükhöz.





Garai Péter, az Úrkút vezetőedzője:


Ritkán látható ilyen színvonalas, kiváló mérkőzés a megyei első osztályban, amiből most mi jöttünk ki győztesként. Úgy gondolom, megérdemelten nyertünk.





A listavezető Veszprém 9-0-ra legyőzte a Gyulafirátótot. A Füred 10-0-ra nyert Csetényben. A Fűzfő-Várpalota 1-1-re végződött. A Magyarpolány 6-3-ra győzött Herenden. A Sümeg 4-3-ra Ajkán a Kristály ellen.


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok