Utóhangok: Úrkút SK - Ajka Kristály SE

2019. március. 31., 22:28   |    

Utóhangok: Úrkút SK - Ajka Kristály SE

EGY-EGY GÓL ÉS MÁS SEMMI 

Úrkút-Ajka Kristály 1-1 (1-1)
Úrkút, 200 néző.
Vezette: Bódi Attila.
Gólszerző: Miskei illetve Udvardi Márk.

A szomszédvári rangadón egy parádés, három passzból felépített támadás végén szerzett vezetést a tabellán tizenkét pontos előnyre lévő ellenfelével szemben a hazai együttes. A Kristály ezután erőltette a egyenlítést, ami sikerült is. Fordulás után három Kádár bravúr kellett, hogy ne szerezhessen vezetést a vendég csapat. A végét "megnyomta" az Úrkút, de a győztes gól nem jött össze, mert mindig volt egy ajkai védő, aki menteni tudott. Lehetett volna jobb, izgalmasabb is a rangadó.
Garai Péter, az Úrkút vezetőedzője: 

A helyzeteket be kell rúgni, anélkül nem lehet nyerni. Játékban már van előre lépés, de még mindig nem vagyunk elég "élesek". Több meccs kell még, hogy teljesen utol érjük magunkat.





Sipos Tamás, az Ajka Kristály vezetőedzője:
 

A második félidei helyzeteink alapján akár nyerhettünk is volna a szervezetten futballozó hazaiak ellen. Idegenben, jó csapat ellen szereztünk egy pontot, ami jó nekünk. Igazságos az eredmény, talán  színvonalasabb játékvezetéssel lehetett volna még jobb a meccs.


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok