Utóhangok: Úrkút SK - Balatonfüredi FC

2018. november. 12., 22:17   |    

Utóhangok: Úrkút SK - Balatonfüredi FC

SZABÓ ŐSZI BAJNOKKÁ FEJELTE A VLS VESZPRÉMET

Úrkút-Balatonfüred 2-1 (0-1)
Úrkút, 200 néző.
Vezette: Wittner (sok hibával)
Gólszerző: Márton, Szabó illetve Varga (öngól).

Thomas Sowumni, a Balatonfüred vezetőedzője másik csapatnál való edzősködése miatt nem volt ott azon a rangadón, amelyen együttese őszi elsősége múlott. Pedig tudhatta, hogy legutóbbi bajnokság hajrájában Úrkúton kikapott a tóparti együttes és az őket üldöző Veszprém most ősszel elvesztett két pontot.
Az első félidőben egy szerencsés öngóllal vezetéshez jutottak a vendégek, akik fordulás után két ziccert is kihagytak. Majd Garai második sárga lapja miatt kiszállt a játékból. A nagyot küzdő hazaiaknál a csereként beállt Márton egyenlített, akit néhány pillanattal később úgy megrúgott az ellenfél a labdával, hogy az ujja súlyosan megsérült, és le kellett cserélni. Az előzetes diagnózis szerint leszakadt a sérült testrész, amit operálni kell. Az úrkútiak Szabó parádés fejes góljával megfordították az eredményt, és végül tíz emberrel megnyerték a rangadót.

Így értékeltek a mérkőzés után  szakvezetők.
Garai Péter az Úrkút vezetőedzője:

Az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Azt nagyon sajnálom, hogy a Márton Gabi, aki eljött nekünk segíteni, ilyen súlyosan megsérült. Ezt a sikert neki ajánlja a csapat, mielőbbi gyógyulást kívánva neki.




Palkovics István, a Balatonfüred edzője:

Fordulás után ott voltak a ziccereink, de kimaradtak. Utána súlyos egyéni hibákat vétettünk, amit a hazaiak kihasználtak.






A VLS Veszprém 5-0-ra legyőzte a Magyarpolányt és ezzel őszi elsőként zárták a félévet. A fürediek már sokadszorra bukják el a végjátékot. Ezúttal is így történt. Igaz, tizenöt forduló még hátra van a bajnokságból. Ebből kettőt tavaszról előre hoztak. Így a bajnokság tovább folytatódik a jövő hét végén.

Az összefoglalót itt tekinthetik meg, míg a teljes mérkőzés felvételi ezen a linken érik el.


További hírek

Bajnokság
Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

2024-03-27 11:30:55

Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

Bővült a Veszprém vármegyei játékvezetők száma, hiszen 2024.03.23-án 9 fő tett sikeres alapfokú labdarúgó játékvezetői vizsgát Veszprémben. A 40 órás tanfolyam januárban kezdődött és heti 1 alkalommal tartottak foglalkozást a képzők.

Bajnokság
Szoros mérkőzések hétvégéje

2024-03-26 08:11:57

Szoros mérkőzések hétvégéje

A Corecomm SI Veszprém Vármegyei másodosztályú mérkőzéseken szoros eredmények születtek, könnyed győzelmet csak az Ugod játszott , aki ötöt gurított Taliándörögdnek.

Bajnokság
Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

2024-03-25 11:04:07

Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

Gyakorlati foglalkozáson vettek részt a játékvezetői tanfolyam hallgatói. A VFC USE műfüves pályáján az utánpótlás egyesület felső korosztályai segítették a leendő sípmesterek munkáját.

Bajnokság
Potyogtak a gólok az élvonalban

2024-03-25 10:12:38

Potyogtak a gólok az élvonalban

A Vehir.hu Veszprém Vármegyei I. osztályú bajnokság 20. fordulójában az élen álló Úrkút öt gólt lőtt a Devecsernek, Balatonalmádi a zord időjárás ellenére három gólt gurított hazai pályán a Magyarpolánynak. A Fűzfő és Perutz is hozta a mérkőzését az utóbbinak volt nehezebb dolga.

Szponzorok