Utóhangok: Úrkút SK - VLS Veszprém

2018. szeptember. 16., 19:24   |    

Utóhangok: Úrkút SK - VLS Veszprém

Füredi öröm a riválisok döntetlenje után

Úrkút SK-VLS Veszprém 1-1 (0-1)
Úrkút, 300 néző. Vezette: Kiss Norbert. Gólszerző: Lang illetve Szabó Bence.

Az öt forduló után százszázalékos harmadik helyezett hazaiak, a szintén hibátlan listavezetőt fogadták. A 9. percben Szabó 30 méteres szabadrúgását az ügyetlenkedő Kádár kapus "bevédte". A vezető gól után a Veszprém csak játszadozott, az úrkútiak nem tudtak hagyományos, kivárásos taktikájukkal érvényesülni. Gyenge, eseménytelen, helyzet és iram nélküli futballt láthattak a szurkolók.
Fordulás után feljavult az úrkútiak játéka, támadásban is kicsit jobban futballoztak és Lang egy bal oldali akció végén kilőtte a hosszú alsó sarkot az 59. percben, 1-1. Rengeteg volt a szabálytalanság, csak a küzdelem jellemezte a forduló rangadóját. Erre szokták mondani, hogy a nagy taktikai csata rányomta a bélyegét az összecsapás színvonalára.

De hogyan értékeltek az edzők?


Garai Péter, az Úrkút vezetőedzője:

Az első félidőben megilletődötten játszottunk, de nem tudom az okát. Ráadásul potya góllal szerzett vezetést a Veszprém. A szünetben megbeszéltük, hogy mi a teendő a folytatásban. Kicsit hiányérzetem van, hogy a végén csak egy pontot szereztünk.

 

 

 

 

 


Pető Tamás, a VLS Veszprém vezetőedzője:

Molnár és Gálfi hiányát megéreztük, hiszen két gyors, kreatív játékosról van szó, akik meghatározó futballistáink. Fiataljaink pedig egyelőre csak erre képesek. Az első félidő rendben volt, a második egyáltalán nem. Szerintem igazságos a döntetlen eredmény.

 

 

 

 

 


A két csapat döntetlenjének Balatonfüreden örültek a legjobban, hiszen a most már egyedüli százszázalékos tópartiak 10-0-ra elgázolták a Zircet, és a tabella élére álltak két pontos előnnyel.


További hírek

Bajnokság
A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

2024-04-15 14:54:34

A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló.

Bajnokság
Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024-04-12 09:12:39

Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024. április 25-én Amatőr Kupa-döntő (16:00) és Simple Női Kupa-döntő (20:00) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre.

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-12 09:03:01

Élesedik a verseny

PÁPA–FŰZFŐ RANGADÓVAL FOLYTATÓDIK A VÁRMEGYEI ELSŐ OSZTÁLY

Bajnokság
Pontokat vesztett a Pápa

2024-04-08 12:48:35

Pontokat vesztett a Pápa

A Vehir.hu Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság élen álló alakulatai közül a 22. fordulóban az Úrkút, a Fűzfő és a Balatonalmádi is magabiztosan nyert, a Pápa azonban jókora meglepetésre gól nélküli döntetlent játszott a Cseténnyel.

Szponzorok