Utóhangok: Várpalotai BSK - Sümeg VSE

2018. november. 01., 22:32   |    

Utóhangok: Várpalotai BSK - Sümeg VSE

MEGMARADTAK EGYMÁS NYAKÁN

Várpalota - Sümeg 1-1 (0-1)
Várpalota, 200 néző.
Vezette: Pap Ervin.
Gólszerző: Szőke, illetve Reicz.

A két tíz pontos csapatnak nagyon jól jött volna a három pont, hogy elkerüljenek a kieső zónából. Izgalmas, küzdelmes találkozón a palotaiak végig többet birtokolták a labdát a megyei első osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzésen. Különösen a második félidőben volt nyomasztó a fiatalokra épülő hazaiak fölénye, akik a kapujukhoz szegezték ellenfelüket. Fáradozásuk a 85. percben egyenlítést, majd a végén egy pontot is ért. Az, hogy nem három lett belőle, abban elévülhetetlen szerepe volt a sümegi kapusnak, Kovács Richárdnak, aki három gólba tartó ziccert is hárított. Nagyot harcoltak a csapatok a győzelemért, az egy ponttal azonban nem sokra mentek. Megmaradtak egymás nyakán.


Így látták a szakvezetők:


Szabó László, a Várpalota vezetőedzője:

Belealudtunk az első félidő elejébe, amiből gólt kaptunk. Erre rá is ült a Sümeg 85 percig. Nem volt bennünk se erő, se lendület. Tompák voltunk, és hiányzott a kapu előtti határozottság is. Nagyon kellett volna a három pont. Utólag persze örülök az egynek is, mert így legalább nem szakadtunk le. A vendégek portása sokat tett azért, hogy nem tudtunk nyerni.

 


Lázár Szilveszter, a Sümeg vezetőedzője:

Nézzük a mérkőzés jó oldalát, idegenben szereztünk egy pontot. De a második félidőben a hazaiak betoltak minket a kapunkig. Csak az volt a kérdés, hogy mikor kapunk gólt. Ha kapusunk nem véd ilyen jól, már sokkal előbb megtörtént volna. Támadó játékunk nem volt, elfogytunk erőben is a végére. Innentől elég rosszul nézett ki a mérkőzés összképe. Két passz után elvesztettük a labdát. Nagy nyomás alatt voltunk, és akit nyomnak, az előbb, vagy utóbb, de hibázik. Bosszantó a meccs vége előtt gólt kapni, de végül csak egyet kaptunk, örüljünk az egy pontnak. Rendben van ez így.

Szombaton a Tihany- Balatonfüred rangadót láthatják élőben a szurkolók 14 órától az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának Youtube csatornáján a https://www.youtube.com/watch?v=75MqzmPObKY linken.


További hírek

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Bajnokság
A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

2024-04-15 14:54:34

A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló.

Bajnokság
Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024-04-12 09:12:39

Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024. április 25-én Amatőr Kupa-döntő (16:00) és Simple Női Kupa-döntő (20:00) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre.

Szponzorok