Utóhangok: VLS Veszprém - Balatonfüredi FC

2018. október. 27., 18:13   |    

Utóhangok: VLS Veszprém - Balatonfüredi FC

CSAK 7 PERCIG VOLT ÚJRA ELSŐ A VESZPRÉM 

VLS Veszprém - Balatonfüredi FC 1-1 (0-0)
Veszprém, 300 néző.
Vezette: Rózsa József (kiválóan).
Gólszerző: Gálfi az 54., illetve Henn a 61. percben.

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályának őszi nagy rangadóján a listavezető Balatonfüred és az őt üldöző Veszprém összecsapása nagy taktikai csatát és lüktető küzdelmet hozott. Az együttesek leszűkítették a területeket, ezért nagyon nehezen lehetett helyzeteket kialakítani. Az első félidőben 2-1 arányban a hazaiak voltak jobbak ebben a mutatóban. Ennek ellenére Lattenstein felső léces lövése állt a legközelebb a gólhoz.
Fordulás után a fürediek  elaludtak egy alkalommal, és Gálfi a félpályáról indulva lőtt tipikus kontra gólt a területbe passzolt labdából. Néhány pillanattal később Szabó Bence vezethette a kapussal szembe a labdát, de közelről keresztbe ellőtte a jobb kapufánál. Röviddel utána Henn egy lecsorgó labdát lőtt a veszprémi kapuba. Így a VLS csupán csak hét percig került vissza a tabella élére.
Igazságos döntetlen született az őszi szezonzáró előtt három fordulóval, a fürediek megőrizték két pontos előnyüket. Így látták a szakvezetők a mérkőzést:

Pető Tamás, a VLS Veszprém vezetőedzője:

Azt gondolom, hogy jó mérkőzést játszottunk, amely magasabb szinten is megállta volna helyét. Mind a két együttes sokat tett azért, hogy megnyerje a mérkőzést. Úgy érzem, hogy nekünk kicsivel több lehetőségünk volt erre, de a döntetlent igazságosnak tartom. Semmi sem dőlt el, még nagyon sok mérkőzés van hátra a bajnokságból.

 

 

Sowunmi Thomas, a Balatonfüred vezetőedzője:

Jó iramú, változatos és küzdelmes összecsapást hozott az ősz rangadója, helyzetekkel itt is, ott is, igazságos döntetlennel.

 





Végül jó döntés volt, hogy a tervezett péntek 14 óra helyett végül szombaton játszottak a csapatok, hiszen szép számú szurkoló láthatta az ősz rangadóját.

A mérkőzést megtekinthetik vágatlanul a következő linkre kattintva: https://youtu.be/TLEf9OdllrQ

A rangadó összefoglalója pedig a következő linken érhető el: https://youtu.be/1Z4x9GE5XA4


További hírek

Bajnokság
A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

2024-04-15 14:54:34

A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló.

Bajnokság
Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024-04-12 09:12:39

Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024. április 25-én Amatőr Kupa-döntő (16:00) és Simple Női Kupa-döntő (20:00) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre.

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-12 09:03:01

Élesedik a verseny

PÁPA–FŰZFŐ RANGADÓVAL FOLYTATÓDIK A VÁRMEGYEI ELSŐ OSZTÁLY

Bajnokság
Pontokat vesztett a Pápa

2024-04-08 12:48:35

Pontokat vesztett a Pápa

A Vehir.hu Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság élen álló alakulatai közül a 22. fordulóban az Úrkút, a Fűzfő és a Balatonalmádi is magabiztosan nyert, a Pápa azonban jókora meglepetésre gól nélküli döntetlent játszott a Cseténnyel.

Szponzorok