Utóhangok: VLS Veszprém - Tihanyi FC

2018. szeptember. 09., 16:09   |    

Utóhangok: VLS Veszprém - Tihanyi FC

SZABÓ BENCE VEZÉRLETÉVEL FÖLÉNYES VLS SIKER

VLS Veszprém - Tihany 6-1 (4-1)
Veszprém, 200 néző. Vezette: Lovasi. Gólszerző: Szabó 3, Bence, Molnár, Csordás illetve Nemes Adrián.

Az első félidőben, 2-1-es veszprémi vezetésnél gólt fejelt a Tihany, amit les miatt érvénytelenített a játékvezető. A kontrából azonnal gólt szerzett a listavezető, majd büntetőt is hibázott a hazai csapat.
Fordulás után csendes játszadozás végén a minden tekintetben jobb VLS ilyen arányban is megérdemelten nyert  a betegség és sérülés miatt gólerős játékosait nélkülöző félszigetiek ellen. A listavezető továbbra is százszázalékos a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában.

Pető Tamás, a VLS Veszprém vezetőedzője:


Nehéz mit mondanom, mert csapatom semmit sem tartott be a megbeszéltekből. Támadásban és védekezésben is gyengébb teljesítményt nyújtottunk, mint amire képesek vagyunk. Rendet kell tenni a fejekben a folytatásra. Csak a győzelemmel vagyok elégedett, mással egyáltalán nem.

 

 

Lukács István, a Tihany vezetőedzője:


Jobb csapat a Veszprém, megérdemelten győzött. A hat kapott gól miatt bosszankodhatunk, mert többségét egyéni hibák előzték meg. Azért kíváncsi vagyok arra, hogy valóban les volt-e az egyenlítő gólunk. Talán, ha akkor 2-2 van, akkor nem biztos, hogy hat a vége. Ráadásul az utolsó hazai gól előtt szerintem szabálytalankodtak a kapusunkkal szemben. Le kell vonnunk a tanulságait a vereségnek, még akkor is, ha nálunk többen is hiányoztak a keretből.

 

 


A Veszprém Televízió hétfő esti összefoglalójából az is kiderül les volt-e a tihanyiak egyenlítő gólja, míg interneten itt tekinthetik meg a mérkőzés legfontosabb momentumait: https://www.youtube.com/watch?v=4Bkopdaah5k&feature=youtu.be


További hírek

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Szponzorok