Utolsó előtti forduló a megyei élvonalban

2022. november. 25., 09:12   |    

Utolsó előtti forduló a megyei élvonalban

A Vehir.hu Megye I. osztályú bajnokság 15. fordulója következik. A kilátogatók szurkolók az előttük álló hétvégén izgalmas mérkőzésekre számíthatnak.

Már csak két forduló van hátra a megyei élvonal őszi kiírásából.

Az ötödik helyen álló Tihany szombaton a vendég Ajka Kristály ellen javíthatja ki az éllovas elleni elszenvedett vereséget és győzelem esetén zárkózhat fel a tabellán.

A a Pét a Szentantalfát fogadja hazai pályán. A forduló egyik rangadójának mondható mérkőzésen a Devecser a harmadik helyen álló Balatonfüredi USC-t látja vendégül. A Zirciek a balatonfüredi vereség után javítanának, azonban nincsenek könnyű helyzetben hiszen a remek idényt futó, jelenleg második Balatonalmádi lesz az ellenfél.

A sok sérüléssel bajlódó TIAC-nak nem ígér sok jót a címvédő Úrkút. A Fűzfő a vendég Várpalota ellen szerezné meg második győzelmét és lépne meg a kieső pozícióból.

A forduló másik rangadójának nevezhető mérkőzésen a negyedik helyen tanyázó Pápa és a meglepetésekre képes hatodik Sümeg mérkőzik meg egymással. A Gyulafirátót eközben abban bízhat, hogy a sereghajtó Magyarpolány ellen megszerzi idei második győzelmét.

 

https://adatbank.mlsz.hu/league/59/19/25460/14.html

 


További hírek

Bajnokság
Kupa szerda

2024-04-30 09:46:32

Kupa szerda

Vehir.hu Veszprém kupa mérkőzések szerdán kerülnek lejátszásra, ahol kiderül ki jut be a legjobb négy közé.

Bajnokság
Továbbra is fej-fej mellett az éllovasok

2024-04-29 09:54:45

Továbbra is fej-fej mellett az éllovasok

A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal első három helyezettje továbbra sem hibázik, hozzák a "kötelező" pontokat. Az őket üldöző Pápa a nyomukban, az éllovassal szemben mindössze hat pont a hátrányuk.

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Szponzorok