Utolsó forduló következik

2022. május. 26., 10:03   |    

Utolsó forduló következik

A Vehir.hu Megyei I osztályú Labdarúgó Bajnokság utolsó fordulója következik szombaton. A dobogós helyezések korábban már eldőltek, a kiesés ellen menekülő csapatokra viszont kemény küzdelmek várnak, minden megszerzett pontnak jelentősége lehet.

Az elmúlt fordulóban már eldőlt, hogy az Úrkút lesz a bajnoka a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságnak, amelynek második helyén a Tihany, harmadik pozíciójában a Pét végez majd. Egy forduló ugyanakkor még hátravan a kiírásból, amelyet szombaton rendeznek. 

A kiesés ellen küzdő csapatokra nehéz megmérettetések várnak, hiszen az utolsó helyen tanyázó Csetény a bajnokság legjobb csapatához az Úrkúthoz látogat, míg a Herend Sümegre utazik, a Gyulafirátót pedig Zircre látogat. Mindegyik mérkőzés nehéznek mondható hiszen mindhárom ellenfél jól szerepelt a bajnokságban.

Vehir.hu Megye I osztályú bajnokság

30. forduló:

Május 28., szombat 17.00

Úrkút–Csetény Helyszín: Úrkút Sporttelep

Sümeg–Herend Helyszín: Sümeg Sportpálya

Tapolca–Ajka Kristály Helyszín: Tapolcai Sporttelep

Tihany–Pét Helyszín: Tihanyi Sportpálya

Szentantalfa–Balatonalmádi Helyszín: Szentantalfa Sporttelep

Zirc–Gyulafirátót Helyszín: Zirci Sporttelep

Magyarpolány–Devecser Helyszín: Magyarpolány Sportpálya

Várpalota–Balatonfűzfő Helyszín: Várpalota Sporttelep

https://adatbank.mlsz.hu/league/56/19/23799/30.html

 


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok