Válogatott edzőmérkőzés Budapesten

2022. június. 05., 00:53   |    

Válogatott edzőmérkőzés Budapesten

A Budapest Válogatott elleni játszott válogatottunk barátságos mérkőzést szombaton a Fővárosi Vízművek SK Sporttelepén. A korábban ugyanerre a napra kiírt négyes torna későbbi alkalommal kerül megrendezésre.

A Budapest Válogatottjával játszott Veszprém megye válogatottja edzőmérkőzést szombaton. A mérkőzés szép környezetben jó pályán Fővárosi Vízművek SK Sporttelepén került megrendezésre. 

Budapest Válogatott - Veszprém Megye Válogatott 2-0 (1-0)

Veszprém Megye: Kádár Balázs, Mári Milán, Marton Richard, Kovács Krisztofer, Dobján Adrián, Hoffer Dávid, Petróczi Márton, Orbán Balázs, Király Dávid, Molnár Kornél, Szakonyi Stefán, Simon Benjamin, Nemes Ádám Szabó Márk, Papp Róbert, Varga Zsolt

Edző: Gunther Zsolt , Nagy Krisztián

A keretbe behívott labdarúgók szívesen jönnek ezekre az összetartásokra, jó közösség kezd összekovácsolódni. A mai találkozóra nyolc csapatól érkeztek játékosok, fontos számunkra, hogy megismerjük őket kire milyen poszton tudunk számítani az elkövetkezendő tornákon. Az eredménytől függetlenül mindenki dicséret illet, értékelt röviden Gunther Zsolt a mérkőzés végén.

 


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok