Zajcsek Tiborra emlékeztek a veteránok

2024. június. 11., 11:38   |    

Zajcsek Tiborra emlékeztek a veteránok

Első alkalommal szerveztek tornát Zajcsek Tibor emlékére.

Nemrég elhunyt Zajcsek Tibor emlékének adóztak a résztvevők, a sportember közel 18 évig szervezte és vezette a Veterán Régiós bajnokságot. A általa bonyolított tornák résztvevői a Veszprém, Videoton, Várpalota, Ajka veterán labdarúgói voltak.

Az Ő emlékére szerveztt tornát a Veterán Baráti Kör Sportegyesület és a MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatósága szervezte. A meghívott csapatok: Veszprém, Videoton, Ajka, Várpalota és Szlovákiából Nádszeg.  Meghívást kapott a tornára Ifj.Zajcsek Tibor aki részt is vett az egész napos eseményen.

A sportszerű keretek között lezajlott labdarúgótornát végül a Videoton csapata nyerte meg, második a Veszprém csapata lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Szlovákiából Nádszeg csapata léphetett fel. Az Ajka a negyedik Várpalota pedig az ötödik helyen végeztt.

Végeredmény:

  1. Videoton
  2. Veszprém
  3. Nádszeg
  4. Ajka
  5. Várpalota

Gólkirály: László Attila (Videoton)

Legjobb: kapus Fenyvesi Tamás (Videoton)

Legjobb játékos: Juhos Ferenc (Nádszeg).

A jó hangulatban zajlott torna záró akkordja a nagyon finoman elkészített ebéd volt melyet Rogácsi Balázs és segítői prezentáltak.

Böröcz Sándor: Megköszönve minden csapat sportszerű részvételét. Mindenkinek köszönöm, hogy e tornával megtisztelték e nagyszerű sportember emlékét. Nem felejtünk el Zajcsek Tibor barátunk szívünkben s a sportpályán mindig velünk leszel. 


További hírek

Bajnokság
Alap edzőképzés Veszprémben

2024-07-08 13:32:55

Alap edzőképzés Veszprémben

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet a 2024-es szezon őszi félévében.

Bajnokság
Búcsúzunk Palotai Nándor

2024-07-03 13:35:41

Búcsúzunk Palotai Nándor

Találkozunk még, Nándi!

Bajnokság
Július 1-től kötelező a TAJ-kártya feltöltése az IFA-rendszerbe

2024-06-10 13:43:48

Július 1-től kötelező a TAJ-kártya feltöltése az IFA-rendszerbe

Az MLSZ tájékoztatja valamennyi, az égisze alá tartozó sportszervezetet nyári digitális ügyintézést érintő fontos változásról, a július 1-től esedékes TAJ-kártya feltöltési kötelezettségről.

Bajnokság
Bajnok a Balatonalmádi SE

2024-06-02 09:58:54

Bajnok a Balatonalmádi SE

Történelmet írt a Balatonalmádi SE, hogy először nyerte meg a vármegyei bajnokságot. A bajnok idénye még messze nem ért véget, hiszen kedden Vehir.hu Vármegye Kupa döntőt játszik Pápai Perutz FC-vel, és hétvégén az osztályozó az NB-III-ba kerülésért.

Szponzorok